Fashion post: NERDY BOLD

by - 19.52

Hai fellas.
Long time no see right? lol
Btw, this is my last post in August and also last ootd of KKN (Kuliah Kerja Nyata).
About 40 days with 9 another peoples, i do take some ootd every saturday *because the school is free*
Here's a sneekpeak before you click the detail



Btw i use bahasa for this post, noprobs? lol

Gue sebenernya lagi KKN nih di kampus selama 40 hari terhitung dari 1 juli sampe 25 agustus.
Kebetulan dapet lokasi deket kampus dan sekitaran kosan, so kalo mau ajak gue maen di Bandung, feel free to ask me to join, i'll schedule it asap. 
Berhubung deket kosan, toh jadi gampang kan mau kemana-mana, sampe bisa ke Jakarta pas weekend buat collab sama Sonya dan Yoga (the lastest post).
Dan kebetulan tiap hari sabtu sekolah bebas, cuma ekskul dan kami bersepuluh (btw i'm the leader of this team) jadi bisa bebas pake baju apa aja terlepas celana bahan dan kemeja rapi pfffff
So, this is my last day of KKN, and about my new hair (btw, gue yang motong rambut sendiri) rapi gak? hahah













Kinda happyto found this spot, it helps me to make an ootd with monochrome outfit lol
But unfortunatelly, i won't back to this place in the future, because my kkn's program is done:))))

Detail:
Black shirt by Uniqlo
Crewneck by Morrysportland
Houndstooth jeans by Lee Jeans
Boots by unknown
Tottebag by Stargazers

Location:
SMPN 29 Bandung

Taken by Filany (thanks for being my photographer for almost 40 days)
iPhone 4 x Snapseed.

Thankyou for visiting!
Please gimme a comment about this look.


Gross bisous,
KIKO.

You May Also Like

10 comments

  1. Nice haircut and cool outfit, Kiko! :)

    Kindly visit my blog,
    THE PURPLE ALIEN
    Thank you :)

    BalasHapus
  2. YEUUUUU hahaha dasar kirain ngapain di SMP.
    Potong rambut sendiri beneran? Keren lah rapi banget XD

    BalasHapus
  3. monochrome outfit + background tangga ya? tsakeup! x)

    BalasHapus
  4. keren kak ootd-nya, i love your totte bag!
    btw, baru nemu blog ini. yaampun sukaaa. salam #KK kak ;3

    BalasHapus
  5. kikooooo !!!! just followed your blog <3
    followback maybe ? ^^~
    totally love your style !!

    xx Stella xx

    www.mariaistella.blogspot.com

    BalasHapus