Color Combo

by - 14.24

Hello love!
Finally back in posting fashion post in blog.
I know it's kinda post often but dont mind ya?
Well, postingan kali ini ada faedahnya kok yang pasti *semoga*






Aku selalu mencoba untuk selalu produktif setiap harinya. Apalagi sebagai seorang content creator, blogger, stylist, dan juga harus selalu up-to-date kan. Aku bisa dibilang jarang banget belanja, apalagi online. Dan aku juga tipikal yang pemilih apalagi untuk urusan penampilan, jelas kan karena sebagai seorang blogger harus selalu terlihat stylish kapanpun tapi ga mau salah ambil atau salah beli. Oh ya, item yang selalu aku beli biasanya memang yang versatile dan easy to mix and match. Apalagi kalo barang-barang yang aku suka lagi diskon, diskon gede-gedean apalagi. Pasti ga akan mikir panjang lagi, koleksi-koleksi yang ditawarkan juga kece semua, mikir panjang karena hal memilih, siapa sih yang ga begini juga, eh tapi ga mikir panjang lagi kalo barang yang aku mau dan ternyata harganya duper miring, kalian bisa temukan serunya Hari Belanja Online Nasional 2017 hanya di ZALORA, klik disini nih.
Justrust me, you won't feel regret right away when you just hitheir website or even apps, aku bakal kalap.
Udah siapkan? Pantengin aja ya, karena banyak banget penawaran yang ditawarkan dan juga koleksinya kece-kece.
Aku sih ready banget pantengin apps Zalora, karena aku lagi ngincer banget outerwear atau sepatu yang bisa aku bawa trip akhir tahun nanti. Kalo kalian lagi ngincer apa? Buruan pantengin aja ya dari sekarang.

Back to the outfit; i usually wear these colors like gray, white, black, and give a brown touch to make a bit playful than usual. Highlight of this look is the quirkiness and edgy glasses from @curated.picks and Ratan bag from @balirotan. And complete this winter kind of look with my fave comfy slip on from 24:01 by Zalora.
How you style yourself when the rain comes or the weather comes colder?
Tell me by dropping a comment down bellow yaaa.






what i was wearing:
top - H&M
coat - calvin klein
pants - uniqlo
shoes - 24:01 from Zalora
bag - @balirotan
belt - thrifted
sunnies - @curated.picks

----

thank you for stopped by.
xo,
kiko.
fashion and lifestyle blogger
-------
stay connected
instagram: @xrzkix
youtube: kiko kim
-------
bussiness inquiries
kikokim@outlook.com




You May Also Like

7 comments

  1. It's funny how I usually using colors and lately going mono,
    while you usually using monochrome and now using color
    XD

    Super chic bag!
    Love it

    BalasHapus
  2. that bag doe #love <3
    and yes I'm hoping to see you real soon too :")

    cheer, michelle ~ http://livedreammagic.blogspot.co.id/

    BalasHapus
  3. Dear, I'm in love with your post, and also with your photos. I see that you're talented and do a lot of work on your blog, I appreciate it. Would you like to become a blog friend with me? ^_^ I followed you on GFC #66, would you like to follow me back, I will be glad? ♥
    www.limitededitionlady.blogspot.com

    BalasHapus
  4. Nice, simple, neat ♥ I love the accent that bag creates ✿

    Blog de la Licorne

    BalasHapus
  5. I am definitely digging those sunnies, Kiko! Small sunglasses are huge trend now. Wanna get one myself!

    www.thedanieloriginals.com

    BalasHapus
  6. "How you style yourself when the rain comes or the weather comes colder?"
    I would wear my pajama and slip under my blanket instead :D

    Take care,
    Rizuna from A Well-dressed Nerd

    BalasHapus